Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Σκοπός της ομάδας μας

Η ομάδα μας, ιδρύθηκε και έγινε η έναρξη λειτουργίας της με στόχο την επίτευξη δύο σοβαρών σκοπών για τους πολίτες του Πόρου. 

 Ά σκοπός: Η εθελοντική ομάδα «ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ συνεργασία», έχει σκοπό ίδρυσης και λειτουργίας, την διανομή ποιοτικών και φθηνών προϊόντων αγροτικών κατά βάση, από παραγωγούς εκτός Κεφαλονιάς. Επίσης σε συνεργασία με την "Εθελοντική ομάδα δράσης Κεφαλονιάς", θα βοηθά ώστε τα προιόντα να διανέμονται στον Πόρο και όχι στο Αργοστόλι, προς εξυπηρέτηση, των πολιτών του Πόρου . Η διανομή των προϊόντων που η ομάδα μας θα  φέρνει από Έλληνες παραγωγούς εκτός Κεφαλονιάς, θα πραγματοποιείτε στον Πόρο, έπειτα από τήρηση όλων των νομικών διατάξεων που προβλέπονται. Η αγορά και η διακίνιση των προϊόντων θα αποτελεί αποτέλεσμα συμφωνίας μεταξύ των παραγωγών και της «ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ συνεργασίας», κατόπιν συμπλήρωσης και υπογραφής ιδιωτικού συμφωνητικού, ταυτόχρονα από εκπρόσωπο της ομάδας και του παραγωγού. 

Β΄ σκοπός: Η « ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ συνεργασία», υποστηρίζοντας τους παραγωγούς  του Πόρου θα έρχεται σε επαφή μαζί τους για την  προώθηση των προϊόντων τους σε αποκλειστικά τοπικό γεωγραφικό όριο, στους Κατοίκους του Πόρου. Η  «ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ συνεργασία», αποκλειστικά και μόνο θα έχει την ευθύνη δημιουργίας επαφής των τοπικών παραγωγών με τους πολίτες καταναλωτές της γεωγραφικής περιοχής του Πόρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου